small advertisement

Tuesday, December 09, 2008

ponteng lagi

Aku ponteng kerja lagi.
Untuk meluangkan masa bersama nenda tersayang.
Hehee.
Dan musibahnya, hari ni, 3-4 kali officemate aku call. Tanya pasal keja yang aku pass dekat diorang tu.
Bos aku pun apa kurangnya, 2 kali call aku.
Sekali, tanya tentang kat mana aku locate file client yang sorang tu.
Sekali lagi, call cuma nak bagitau yang aku dapat extension date untuk kerja yang aku dah siapkan.
Aku rasa cam orang penting je arini.



Penting ke?





He He He...



P/s: Selamat Menyambut Hari Raya Qurban!!!~
P/s Orang Manjung: Selamat bertunang. Selamat berseri... Wey, pinjam pakai sat cincin diamond. Nk amik aura. =P

No comments:

Post a Comment

Hello!