small advertisement

Tuesday, December 30, 2008

gembira atau tidak

Kreng,kreng.... Kreng, kreng.

Bunyi telefon kat ofis dok melalak, suruh orang jawab call. Aku tak angkat pun, buat bodo je. Selalunya secretary ofis yang angkat. Aku dok diam je. Kecuali secretary tu ilang je, baru aku tolong angkat.

Berbalik kpd cite td,rupanya bos aku call. (Memang aku dah agak dah) Aku ingat dia cakap ngn secretary sorang je. Tup tup. Secretary tu pass kat aku plak. Aisey, nak bagi keja apa plak nih......

Morning
Dayang, our prinsipal will be.............................. (Bla, bla, bla)
(Bla, bla, bla) .......................
Ok. Yes..
(Bla, bla, bla) .......................

So I will send you to Korea to join them.

Erk...~ Biar betui. Aku mane penah pi oversea. Takat Langkawi ngan Penang tu ada la. (Eh, over the sea gak pe) Adoi....

Dayang, ok tak?
Aaaaaaaaaa, ok kot. Erk. Hehee.

Tu je response aku masa tu. Tah nak response macam mana lagi dah. Pasport tkde lagi ni. Sana tgh musim sejuk. Baju tebal apa pun tadak. Duit nk blanje mcmana ni. Aku pi sorang je ke??

Haaaa, aku pi sorang??????? Join orang Italy plak tu??? Erk..

Bole ke ni??


P/s: Bole bawak bonda or En. HZ tak?


;)

6 comments:

  1. mak ai..besh ni..ni satu peluang ni...chaiyok2

    ReplyDelete
  2. Kim slm ngan hero winter sonata tu, apa dah nama dia. Ckp ngan dia jgn amik gamba bogel lagik,hahahha.

    ReplyDelete
  3. oit. Pi ngn ur bonda pun ok wat. Ala. Takkan bos tak bagi buat advance maaa. Bila lagi nak g melawat tempat org.hehehe.

    ReplyDelete
  4. yani_worldpeace,
    peluang yg tk disangka-sangka sbnrnya ni.

    julietchun,
    ade kes gamba bogel ke? cis. nasib tk minat sgt cite korea.

    za|m,
    klau bos tk kedekut, takat advance tu tkde hal pn.Ni nk kirim brg pn, kasi duit ngam-ngam.

    hehee.

    ReplyDelete
  5. jangan lupa bawa kamera dan bateri cas sekali kerana pasti kmu akan bergambar>!

    ReplyDelete
  6. mouseinvent,
    rasanya bukan setakat kamera &bateri, mungkin aku bwk laptop skali. hehe.

    ReplyDelete

Hello!