small advertisement

Friday, June 20, 2008

:: Tanpa IE ::

salam kawan2... ada rindu ka?? dekat sebulan tu aku tk update.. pergh... tp aku tau korg mesti rindu sama aku kn.. wakakaa <-prasan tul.. nway, sejak2 aku dok kt KL ni la yg aku tk dpt nk online. klau tk caya,bole tgk email aku, *uL***_&&@yahoo.com psword plak, korg try and error sndri.. huhuuu.. klau dpt login tu, korg dpt tgk blambak2 email aku tk sempt belek lg. ini pn aku dpt online cz aku dtg mziarah uncle aku ni.. dia ade tenet. maka mlayan la kembali blog ini... syg blog!!! ;-)

actually aku dok kt KL ni dh dekat 3minggu. tp ape keje pn aku tk dpt lg. rezeki tidak menyebelahi aku lg. tkpala, doa2 knla aku dpt keje cpt2.. tp dlm minggu dpn aku nk cr keje part time. nk cr duit utk byr bil telefon. kang tk psal kne bar. haru plak nnti.. hehe..


nway sepanjang2 aku kt sini, aku mkn, tgk tv, tido, bangun, mandi, mkn , tgk tv lg, rehat2kan badan <-penat ke tu?, tido, bangun blik, blablablabla.... tu utk ari biasa.. ari minggu plak, ade ari yg dating ngn mak aku, ade ari yg dating ngn hubby aku tu. stakat ni tkdan nk dating ngn kawan2.. lagipun smua dh start berkomitmen ngn keje. yg sorg ni plak tgh sarat pregnant. pn yg dh bfamili, btunang... tkkn la aku nk kaco ketenangan diorg kn.. sobsobsob....

aku nk cite mcm2 lagi and nk letak mcm2 pic.. yg aku snap, yg aku edit utk blog ni. tp dh pinjm laptop org, so dh masa aku kne kasi balik kt owner dia. so nnti aku try update lg ye... jom-jom-jom-jom, jom jalan-jalan.... (try nyanyi cm jom heboh nye lagu k)

p/s:aku tanam anggur smpai tk berbuah... korg ade baja tk?