small advertisement

Wednesday, May 14, 2008

:: away ::

sorry guys, lama tk update blog ni.. tkde mood nk update, lebih2 lg sibuk spend time ngn kawan2... as we may not met like always after this.... yaa, yaa.... lpas ni, masing2 akan bawak haluan masing2... klau sebelum ni, duduk sebumbung, serumah, sekolej, seuniversiti, and bawak satu komitmen. tp after lpas ni, kita hanya tinggal dlm satu negara... **mayb** itupun klau sape2 yg dok dlm negara, and tk stay kt oversea la.. klau yg those dok oversea tu, kita masih dok dlm satu dunia k... wakakaaa... =P

to fellow friends lagi2 yg penah serumah dgn me, me sgt bterima kasih kerna menjadi housemate yg best utk me. to nat, yan, nana, angie, peipei, nice to know u all... thanx utk segala cooperations yg korg penah bg kt me.. to nat (again), thanx utk segala komen2 mbina and support ko slalu kasi kt aku, thanx jugk cz slalu mdgar cite2 aku yg mcm2 ada... hehe.. em, aku akan slalu ingt kt ko, cz ko la yg ptama ajar aku naik bas pegi as, tunjuk dunia SIMS kt aku, jalan2 di bazar ramadhan, berbuka sama and mcm2 lagi.. hehe =P thanx tau... aku doakan ko slalu bahagia dan cemerlang dgn segala keputusan yg ko pilih (tu kira tmasuk keje, psgan idup, kwn2, umh and ape lg ek)


utk ami, kas and roza, i will gonna miss u all. i dont even have a word to describe my feeling. myb dlm 4thun ni,bila me dgn korg, i'm very enjoyed with my self.br trasa cm disayangi sbg seorg kawan. lg2 dgn keprihatinan ami, some advices from kas, and some of blur from roza. psl blur roza tu, me sempat mrasa jd kakak tiri jap. syok gile hahahaaa... i will really miss that time. me doakan korg dpt apa yg korang idamkan.. succeed in whatever u do. ami & kas, i'm waiting for ur photoshop and bakery k!~

utk kawan2 yg lain, me pn sntiasa doakan kejayaan korg. lpas tu klau sapa2 yg dh jd org popular ke, dh jd org yg kaya raya,jgn lupa diri plak ye... huhu~ em, lupa plak.. me nk mintk maaf utk segala salah silap me selama me kwn ngn korg ye. and mintk halalkn segala mkn minum, terhutang, teramik,terpukul, tertinggi suara, and segala 'ter' tu ek... sorry sgt2... me tau kne mintk maaf kt sorg2, tp me mna tau sgt ade sapa2 yg tkecik ati ke ape ke kn...

last but not least,
I WILL GONNA MISS U ALL
AND HOPE THE MEMORY WILL REMAINS

1 comment:

  1. ngahahaha.. yela2.. aku komen.. huhuhuh.. mmg byk pon memories kite kt kukum tu.. papehal, jgn lost kontek yer? jgn syumbung2 ngn aku.. aku pon gerenti x syumbung pye.. huhuhu.. kalo aku keje kt kl, leh la kot kite jupe2 lg pasni kn? take care ye.. kalo ko nk kawen jgn lupe jempot aku.. aku pon jempot ko nnt kalo aku kawen.. heh...

    ReplyDelete

Hello!